rmb-baenken

Fredag aften lægger Rødovre Skøjte Arena is til et fuldblods rivalopgør, når Mighty Bulls tager imod Rungsted. Begge hold har vist gode præstationer, de seneste kampe.

Tyrene var på isen to gange i sidste uge og begge gange blev det til sejr efter tætte kampe. Gentofte blev slået med et enkelt mål, mens SønderjyskE blev slået efter 3-3 og straffeslag. Statistikken hedder dermed flotte fem sejre i de seneste seks kampe.

Nordsjællænderne kom tirsdag aften tilbage på sporet med en sejr over de forsvarende mestre fra Esbjerg. De to foregående kampe var begge endt med nederlag til henholdsvis Herning og Gentofte, men ser man på de seneste seks kampe, så ligger Rungsted også med en pæn form på fire sejre og to nederlag.

I Rødovre-truppen er målmand Stefan Ridderwall tvivlsom, efter han måtte gå ud i søndagens kamp mod SønderjyskE. Dog var Jon Lee-Olsen uhyre stærkt tilbage i målet og redede tre ud af tre straffeslag. Rungsted har de seneste kampe været uden kaptajn Morten Green, mens også Marcus Nielsen manglede mod Esbjerg.

Sæsonens første opgør mellem Rødovre og Rungsted endte med hele elleve mål og en 6-5 sejr til det Nordsjællandske mandskab, så vi kan kun håbe på lige så meget spænding og drama til fredagens kamp.

Har man stadig efterårsferie og vil have børnene med til fredagens kamp, så husk, at børn til og med 14 år kommer gratis ind til alle Mighty Bulls’ grundspilskampe.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail