Rødovre Mighty Bulls tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor netværk, hospitality og eksponering til vores sponsorpartnere. I det nedenstående præsenteres en række af de muligheder, som vi kan tilbyde, samt lidt information om klubben. Vi tilbyder ikke faste pakker, men sammensætter alle aftaler individuelt til den enkelte partners behov.

Eksponering
Ved et partnerskab med Rødovre Mighty Bulls har din virksomhed mulighed for at blive eksponeret overfor gennemsnitligt 1.600 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena samt på klubbens hjemmeside. Yderligere vises Metal Ligaens kampe på Tv2 Sport, ligesom der generelt også er stor medieopmærksomhed omkring klubben.

Image
Sportssponsering er én af de markedsføringsmetoder, som kunder og forbrugerne er mest positive over for. Der er både stor anerkendelse og genkendelse fra forbrugernes side, så når du støtter Rødovre Mighty Bulls, er du med til at forbedre imaget overfor hele din virksomheds omverden!

Association
Rødovre Mighty Bulls har omdømme som en traditionsrig ishockeyklub med et stort talentarbejde og er Rødovre Kommunes sportslige flagskib. Som partner vil din virksomhed derfor blive associeret med et af Danmarks stærkeste ishockeybrands, der har fans og sponsorer fra hele Sjælland og Storkøbenhavn og ikke bare Rødovre.

Netværk
Alle partnere i Rødovre Mighty Bulls (2610-Partnere undtaget) kan blive medlem af vores netværk Mighty Bulls Business. I Netværket udveksles erfaringer og idéer samtidig med, at nye kontakter og samarbejder skabes. Der er fokus på salg og udvikling af din virksomhed.

Relations pleje
Invitér dine kunder, leverandører, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer eller andre samarbejdspartnere til ishockeykamp. De vil få en stor og anderledes oplevelse, og du har muligheden for at snakke forretning i mere uformelle rammer.

Motivation
Et partnerskab er også en motivation overfor dine medarbejdere. Ved et partnerskab med Rødovre Mighty Bulls får dine medarbejdere endnu en ting at stå sammen om og gør dem stolte af, at arbejde for en virksomhed, der støtter sporten.