Rødovre Mighty Bulls søger ekstra sponsorsælgere med energi og stort engagement.

Vi er en professionel ishockeyklub i toppen af dansk ishockey og vandt bronzemedaljer i den seneste sæson i den bedste danske Ligae.

Vi søger sponsorsælgere til at opsøge nye potentielle sponsorer i hele Hovedstadsområdet og det meste af Sjælland, da vores fans, tilskuere og sponsorer dækker dette område.

Vi har et sponsorkoncept, og er klar til at satse endnu hårdere på at kunne tiltrække flere sponsorer. Til vores sponsorer kan vi tilbyde et stærkt forretningsnetværk, gode VIP og hospitality faciliteter samt eksponeringsmuligheder til Sjællands højeste ishockeytilskuertal. Desuden har vi gennem TV, radio og diverse online medier en yderligere eksponeringsmulighed for sponsorer, der er en del af Rødovre Mighty Bulls.

Vi søger:
Dygtige sælgere, der både har mod på ren kanvas og også evner at bruge sit netværk og naturlige salgstalent til at skabe gode relationer. Du skal have en udpræget gejst, vilje og vindermentalitet, som matcher den som Rødovre Mighty Bulls har på isen! Vi søger personer, der kan se muligheder og som både evner at sælge klubben og vores historie og samtidig er i stand til at lytte sig frem til vores kommende samarbejdspartneres behov for et fleksibelt sponsorkoncept. At være samarbejdspartner i Rødovre Mighty Bulls skal være udbytterigt for alle parter!

Derudover er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst og kan holde flere bolde i luften. Vores arbejdsmiljø er uformelt og kan til tider være meget hektisk, så du skal gerne kunne holde hovedet koldt.

Vi forestiller os, at du har et fuldtids arbejde ved siden af, men har tid og overskud til at sælge Rødovre Mighty Bulls ved siden af også. Eller måske er du en sælger der er gået på pension, eller måske er du bare den fødte sælger/købmand som kan sælge Rødovre Mighty Bulls i din fritid.

Vi tilbyder:
På vores kontor i Rødovre Centrum har vi vores administration, som altid står klar til at hjælpe dig, og du kan benytte alle vores faciliteter i og omkring administrationen. Du får frihed under ansvar og hvor mange timer om ugen du ønsker at bruge, er helt op til dig selv.
Ansøgning:
Send din ansøgning samt relevante bilag til salgs- og marketingsdirektør Morten Nielsen på telefon: +45 20 29 04 44 eller E-mail: mn@mightybulls.dk.
Læs om Rødovre Mighty Bulls sponsorkoncept her.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail