connorhardowa

Rødovre Mighty Bulls får endnu en nordamerikansk back på holdkortet til sæsonen 2017/18. Den 28-årige canadier Connor Hardowa har skrevet under på en étårig aftale med klubben.

Hardowa, der har højrefatning, tilsætter fysik til Rødovres backlinje i form af sine 185 centimeter og 95 kilo, og han kommer til at løbe rundt på isen med nummer 4 på trøjen.

Rødovres cheftræner, Magnus Bogren, beskriver sin nye udlænding som en stabil tovejs-back, der har haft en lidt mere defensiv rolle i seneste sæson, men som også mestrer gode offensive kvaliteter.

Conner Hardowa er en klog spiller, som arbejder rigtig hårdt. Canadieren har masser af rutine – blandt andet fra Europa – og så har han en rigtig god indstilling.

Magnus Bogren har selv – og ved flere tilkendegivelser fra sit netværk – fået et rigtig godt indtryk af Connor Hardowas spillemæssige kvaliteter og personlighed.

Hardowa har spillet størstedelen af sin karriere i nordamerikansk ishockey. I seneste sæson tørnede han ud for Manchester Monarchs i ECHL, hvor det i 60 grundspilskampe blev til tre mål og 16 assister. I slutspillet lavede han tre assister i 18 kampe.

Rødovres backlinje til den kommende sæson består – foruden Hardowar – dermed af Kevin Montgomery, Sebastian Bergholt, Kasper Jensen, Patrick Rasmussen, Rasmus Birk Heine samt Jacob Böll.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail