sjobeck-skilt-rsa

Sjøbeck Øl & Vand A/S har de seneste år fungeret som fast leverandør af øl og sodavand til Rødovre Mighty Bulls, og den aftale er netop fornyet således, at den fortsætter i de kommende tre sæsoner.

En leverandør af drikkevarer er naturligvis en stor og vigtig samarbejdspartner til hver sportsklub og derfor er vi rigtigt tilfredse med, at en ny aftale med Sjøbeck er på plads. Aftalen kommer til at gavne begge partnere, der efterhånden kender hinanden særledes godt, og vi er rigtigt glade for, at Sjøbeck kan se potentialet i de mange tiltag som der foregår i og omkring klubben, især med fokus på tilskuer- og fanarrangementerne. Derfor styrker den nye aftale Rødovre Mighty Bulls økonomisk og sikrer Sjøbeck endnu mere synlighed i arenaen.

Sjøbeck er en virksomhed med stor fokus på serviceniveauet, og har det som en grundlæggende parameter i deres dagligdag. Dette har også bemærket sig i udarbejdningen af den nye aftale, hvor Sjøbeck med stor velvilje har hjulpet på flere forskellige områder, som kommer både spillere og fans til gode.

Vi ser frem til et styrket partnerskab og glæder os meget til at forsætte samarbejdet med Sjøbeck Øl & Vand A/S.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail