David Suvanto modtager præmien som månedens spiller i Metalligaen // Foto: Brian Poulsen – RNN.DK

 

“Jeg var slet ikke forberedt på dette,” fortalte David Suvanto kort efter kampen fredag aften hvor han fik overrakt beviset for udnævnelsen som “Månedens spiller i Metalligaen.”

Månedens Metalliga spiller skulle have overrakt et Tissot ur og hvilket sportschef Jørgen Illemann stod for da han overrakte præmien Suvanto på isen før kampen.

“Jeg blev meget overrasket da mit navn blev nævnt,” smiler David Suvanto. “Det er jo et tegn på, at man han gjort noget godt, fortsætter han. “Det var en sjov oplevelse,” siger han.

“Jeg synes at vi spillede en rigtig god første periode og tredje periode,” siger han om kampen som helhed. “Det var lidt mindre godt i anden periode men det var en rigtigt spændende og sjov kamp at spille med de mange tilskuere  så det var lidt skidt, at vi ikke lige kunne få det ekstra point med til sidst,” mener han.

Flere tilskuere mente ikke at Rødovre ligefrem havde dommertække i første periode men at Rødovre havde spillet og Aalborg havde dommerne. David Suvanto mener ikke at holdet kan være utilfredse. “Det var vist lige meget til begge holdene og vi fik da også noget så nej, vi har ikke noget at klage over,” fortæller han.

Til den kendsgerning, at holdet trods manglende tur i den i første periode og kommer bagud med 2-0, alligevel kæmper sig op og får point i kampen, mener Suvanto at holdet er inde i en stigende formkurve. “Det er gået opad siden nytår. Vi har taget points i mange kampe – Måske ikke tre points i hver kamp men vi tager næsten altid nogle point. Det synes jeg er en styrke og det kan vi tage med os ind i slutspillet,” slutter David Suvanto – Tissot Månedens spiller i Metalligaen…

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail