xx

I aften rejser Rødovre Mighty Bulls til det nordjyske, hvor ligaens tophold fra Aalborg Pirates tager imod.

Piraterne holder stadig fast i ligaens førsteplads, selvom om forspringet dog er svundet en del efter nytår. Sidst Tyrene spillede i Gigantium var d. 16. december, hvor der lidt overraskende blev hentet et enkelt point med hjem. Det kunne være blevet til mere, hvis ikke den tidligere Rødovre-spiller Mikkel Højbjerg scorede med kun ét sekund fra slutfløjt og straffeslag.

Aftenens kamp bliver unægtelig en svær én af slagsen, hvor opgaven for Tyrene først og fremmest er at få rettet op på det defensive spil, som i høj grad haltede i seneste hjemmekamp. Offensivt skal de i perioder rigtig fornuftige takter forsættes og udbygges, men som sagt skal en forbedring af defensiven være i fokus, hvis der skal gøres forhåbninger om at hente point med fra Aalborg igen.

Aalborg Pirates har til aftenens kamp arrangeret ”Teddy Bear Toss”, hvor der samles både bamser og penge ind til et godt formål. Sidste år fik aalborgenserne støttet Børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital, så hvis nogle Rødovre-fans er at finde i Gigantium i aften, skal der lyde en opfordring herfra om at medbringe en bamse eller to til at støtte det gode formål.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail