davidsuvanto

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med svenske David Suvanto, der senest spillede i Allsvenskan-klubben BIK Karlskoga.

23-årige Suvanto er en back med et stærkt skøjteløb og offensive kvaliteter, og han kommer til at gå på isen i nr. 33 for Mighty Bulls.

Hans tidligere hold Karlskoga, hvor Rødovres midlertidige målmand Emil Jidskog i øvrigt skiftede til, havde i sidste sæson en svær sæson, men klarede skærene og undgik nedrykning i en usædvanlig tæt liga – med kun to point til nedrykningspil og kun fire point til slutspil.

Nu ser den 23-årige back så frem mod den kommende sæson i Rødovre:

– Sidste sæson var hård, da vi kæmpede i bunden af Allsvenskan det meste af sæsonen. Så da Magnus kontaktede mig efter sæsonen, så synes jeg, at det lød som en spændende mulighed for mig, fortæller han.

I ungdomsårene spillede han i Hedemora og Leksand, inden han drog på eventyr i Rusland. Her spillede han to sæsoner for farmerholdet til de russiske KHL-giganter SKA St. Petersborg i den næstbedste russiske række. Herefter blev det til en sæson i Rungsted, og han kender derfor den danske liga ganske godt:

– Jeg havde en god tid i Rungsted for to år siden og der havde vi nogle fantastiske kampe mellem Rødovre og Rungsted. Nu er det et nyt hold og en ny by, så jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Danmark.

– Da jeg har spillet i ligaen før, så ved jeg nogenlunde, hvad jeg går ind til. Nu ser jeg bare frem til at komme i gang med sæsonen, fortæller han forventningsfuldt.

David Suvanto og resten af spillertruppen har knap en uges ferie endnu, inden de starter træningen op igen mandag d. 30. juli.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail