takforkampen

Spillerne takker for støtten efter en sejr! // Foto: Steen M.

Knap tre uger er gået siden sæsonen sluttede for Rødovre Mighty Bulls og det er allerede nu blevet tid til at kigge frem mod den kommende.

Sportsligt er sæsonen forløbet mere end tilfredsstillende med en tredjeplads i grundspillet, tæt på en plads i Metal Cup Final4 og en kvartfinaleserie mod Rungsted i syv kampe. Målsætningen var før sæsonen en kvalifikation til slutspillet via én af de to bedste play-in-pladser, så selvom det var en stor skuffelse at ryge ud i kvartfinalerne til Rungsted, er vi sportsligt meget tilfredse med præstationerne og cheftræner Magnus Bogren er allerede forlænget for den kommende sæson til at forsætte det gode arbejde.

Der arbejdes lige nu hårdt på at sammensætte holdet til den kommende sæson, hvor sportschef Jørgen Illemann sammen med Carsten Nielsen og Magnus Bogren er i gang. De første aftaler er underskrevet og forventes at blive meldt ud efter landskampen.

Vi har i sæsonen investeret meget i det sportslige område, hvor Daniel Thorup Rasmussen indtrådte som assistenttræner og Michael Myhre og Henrik Duer tog sig af den fysiske træning både i ”off season” og løbende gennem sæsonen. Der arbejdes lige nu på, at disse aftaler forsættes i den kommende sæson, hvilket forhåbentlig falder på plads meget snart.

Yderligere er der investeret væsentligt i spillerplejen med eksempelvis mad efter hver kamp, flere fællesarrangementer, frugt til alle træningspas og et fyldt køleskab med diverse sportsdrikke og energiprodukter. Senest er spillernes styrketræningsrum er blevet malet og har fået nye håndvægte, hvilket også kommer de mange RSIK-spillere til gavn. Samarbejdet med RSIK er også løftet i fællesskab med deres sportschef Thomas Madsen og RSIK’s bestyrelse til stor gavn for alle parter.

Et andet område hvor der bliver ekstra travlt i den kommende tid er arbejdet med sponsorer. Vi har løbende arbejdet med at forbedre værdien og outputtet for sponsorerne og kunne op til sidste sæson præsentere en opgradering af VIP Loungen. Der er blevet taget rigtig godt imod denne, hvilket vi også kan se på besøgstallene og de mange tilbagemeldinger fra gæsterne.

Kort efter nytår kom et nyt netværkskoncept på plads i samarbejde med Christian Stadil Hahn, og dette område kommer der også væsentlig mere fokus på i den kommende sæson. Vi lancerer en ny partnerside for RMB Club Top Performance, som netværket hedder, inden længe, som vi glæder os meget til at præsentere.

Der har i den afsluttede sæson været stor fokus på at pleje og udvikle eksisterende partnerskaber, og målsætningen til den kommende sæson er – naturligvis – at tilknytte flere nye partnere, særligt til vores netværk, ligesom vi også gerne vil afholde endnu flere ishockeyarrangementer både på og udenfor kampdage.

Kampoplevelserne skal fortsat være i fokus til den kommende sæson. Sæsonpriserne holdes på det lave niveau (fra kun kr. 1.395,- for et voksensæsonkort og kr. 795,- for studerende og pensionister), og vi vil arbejde på at fastholde de forskellige rabatter og fordele fra vores samarbejdspartnere, så der er masser af værdi ved at investere i et sæsonkort. Vi forventer, at sæsonkortene sættes til salg omkring den 1. maj.

Gennem sæsonen har vi løbende fået dekoreret de fysiske rammer i form af indgangspartiet og foyeren, så der er kommet lys og farver på væggene, ligesom der er kommet nyt lys i selve hallen. I den kommende sæson bliver fokus på at skabe flere events og mere underholdning, eksempelvis gennem pauseunderholdning og fanzoner, så det bliver endnu sjovere at gå til ishockey. Online har vi løftet klubben markant i forhold til tidligere, og vil også gerne tage endnu et skridt henover sommeren. Der skal lyde en stor tak til alle Rødovre-fans for støtten til både klub og spillere gennem sæsonen og for de mange positive tilkendegivelser!

Sidst men ikke mindst, skal vi sige tak for sæsonen til alle vores uundværlige frivillige – uden jer kunne klubben ikke eksistere! De mange timer, der bliver lagt på både kampdage og dagene imellem, er uundværlige. Vi er glade for, at vi har kunnet få nye jakker til jer og vi ser frem til den årlige frivilligfest senere på måneden!

Kort opsummeret, så ligger der masser arbejde og projekter forude, selvom det er blevet ”sommerferie”. Heriblandt også landskampen mod Sverige, som vi skal afvikle på lørdag.

Vi glæder os allerede nu til den kommende sæson, hvor ambitionen er at udvikle klubben yderligere i samarbejde med jer alle; fans, sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige, spillere, trænere og ledere.

Bestyrelsen
Rødovre Mighty Bulls

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail