fansisumpen2017

Efter en god uge med tre sejre i træk, måtte Rødovre fredag aften se sig besejret af ligaens førerhold Herning Blue Fox. Der skulle ikke gå lang tid før Tyrene var foran 2-0, men midtjydernes effektivitet var stor og trods færrest skud på mål i kampen, kunne de rejse hjem med en 3-5 sejr.

Rødovre-drengene skal tirsdag aften tilbage på sporet mod Gentofte, som har siddet over den seneste runde, og ikke har været i kamp siden 1. oktober. Her tog de en 2-1-sejr over Aalborg Pirates, og ligger lige nu på en delt tredjeplads – fire point foran Rødovre. Tyrene kan med en sejr bringe sig på tættere på både Gentofte og de nye “final four”-kampe, der har erstattet Metal Cup’en, og samtidig også rykke forbi Esbjerg og Aalborg i tabellen.

Gentofte-træner Karsten Arvidsen stiller igen til denne sæson en tung stamme af finske spillere, hvor Virtala-brødrene, Teemu og Marko, ud fra pointlisterne ligner de stærkeste kort. Også målmand Teemu Seppänen er en nøglespiller for Arvidensens tropper.

Mighty Bulls’ unge forward Phillip Schultz scorede mod Herning sit første Metal Liga-mål, og han ser også frem til kampen mod nordsjællænderne:

– Jeg synes, at vi har fået en god start på sæsonen. Vi har vundet 4 af de sidste 6 kampe, og har faktisk et godt momentum, selvom vi mistede det lidt i fredags. Men når vi møder op næste gang, så er vi fuldt fokuserede på Gentofte, fortæller Schultz og forsætter:

– Jeg har en god fornemmelse, og synes vi spiller godt på holdet. Så hvis vi spiller, som vi gjorde mod Herning, skaber chancer, og så bare får udnyttet chancerne, så skal vi nok tage en sejr igen, lyder det fra Schultz.

Kampstart tirsdag aften er kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail