Matthias Asperup lykønskes af holdkammeraterne efter sin scoring i straffeskudskonkurrencen // Foto: Steen M - www.innocent.dk

Matthias Asperup lykønskes af holdkammeraterne efter en scoring // Foto: Steen M

Rødovre Mighty Bulls kan i dag præsentere forlængelser med de to forwards Matthias Asperup og Phillip Schultz samt et “nyt” ansigt, der vender tilbage til Vestegnen.

Matthias Asperup var kun ét point fra et ramme ét point i snit per kamp i grundspillet og var dermed en vigtig del af holdet, der fik en flot tredjeplads i grundspillet. Det blev til i alt 46 point i 47 kampe – heraf 13 mål. Yderligere har Asperup været en del af landsholdet gennem hele sæsonen og var både med på turene til Innsbruck, Grenoble og Grodno, men blev desværre sorteret fra lige før VM.

– Jeg ville gerne have spillet for landsholdet, men jeg er stadig en af de unge. De går nok efter rutinen. Jeg har været med til alle samlinger. Jeg ved ikke om chancen bliver større, hvis man spiller i udlandet, men jeg kan godt lide at være i Rødovre, og de tilbud jeg har fået eksempelvis fra Sverige har ikke været nok til at lokke mig væk, fortæller Matthias Asperup til Rødovre Lokal Nyt.

phillipschultzpaais

Unge Phillip Schultz spillede sin første sæson som senior og gjorde med sit fighterhjerte en flot entré til Metal Ligaen. 12 point i 40 grundspilskampe samt 3 point i 7 slutspilskampe samt masser af kampe for både U18- og U20-landsholdene har givet værdifuld erfaring, som han er klar til at bygge videre på:

– Det har virkelig været en god oplevelse. Jeg har fået en masse gode lærepenge, og lært en masse om at spille seniorhockey. Så det har helt klart været et godt første år, fortæller han.

– Holdet skal fortsætte fra sidste sæson af. Jeg synes, vi gjorde en god figur, og vi skal bygge videre. Holdet ligner lidt det fra sidste sæson og Magnus forsætter, så jeg tror helt klart på en god sæson, lyder det.

IllemannHerlev260216

Udover de to forwards, så vender backen Marco Illemann tilbage i Rødovre-trøjen. Fysisk stærke Illemann har spillet over 300 kampe i Metal Ligaen og skifter hjem fra Rungsted:

– Jeg glæder mig til at være tilbage i barndomsklubben og spille med de gutter, som jeg har kendt i rigtig mange år. Jeg har brugt så afsindig mange timer i hallen i løbet af mit liv, så det er specielt for mig. Og så glæder jeg mig ikke mindst til at spille for de fanatiske fans, der er her i klubben, siger Marco Illemann.

Rødovre Lokal Nyt har lavet længere interviews med alle tre spillere, som kan læses her.

Kontrakterne med alle tre spillere er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail