Spillertruppen tager tirsdag til Esbjerg // Foto: Steen M.

Efter fredagens nederlag i Herning skal Tyrene tirsdag aften rejse sig mod Esbjerg Energy på udebane.

Det starter ellers godt i fredags, men et skarpt Herning Blue Fox-hold overvandt Jonas Sass’ chockstart og vendte kampen i powerplay, så Mighty Bulls måtte tage hjem uden point.

Esbjerg måtte i deres seneste kamp ligeledes tage hjem uden point, da de besøgte Frederikshavn og tabte med 5-0. Inden da tabte de med 6-2 i Rungsted og det er kun blevet til sejr i én af de seneste fem kampe for vestjyderne. Rødovres statistik er lidt bedre med to sejre, den ene i overtid, et nederlag i overtid og to reelle nederlag i de sidste fem opgør.

De to hold har indtil videre stået overfor hinanden to gange og begge gange med Esbjerg som vindere. I første opgør vandt esbjergenserne sikkert med 4-1, mens de i andet opgør tog sejren i overtid. Canadiske Max French afgjorde kampen og dermed har Rødovre-holdet en revanche til gode.

I deres sidste hjemmekamp vandt Esbjerg over Herlev, men har ellers haft svært ved at tage point på hjemmebanen, da det kun et blevet til én sejr i de seneste fem hjemmekampe. Den usikkerhed skal Tyrene udnytte og forhåbentlig kan de udbygge esbjergensernes dårlig statistik.

Kampstart i Esbjerg er kl. 19.00 – husk at Granly Hockey Arena fortsat er under ombygning, så kampen spilles i deres lille hal.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail