Kim Johansson og resten af spillertruppen har to testkampe tilbage inden det går løs i Metal Ligaen // Foto: Steen M.

Tyrene skal en tur til Vojens torsdag, når SønderjyskE byder velkommen til testkamp i Frøs Arena. Det bliver et returopgør efter sidste uges møde, hvor Rødovre hjemme vandt med 3-2 efter overtid. Marko Virtala afgjorde kampen efter et stærkt Rødovre-pres i 3 mod 3.

Kampen var generelt med masser af tempo fra begge sider, så der venter forhåbentlig det sønderjyske publikum en lige så god træningskamp.

Kampen i Vojens starter kl. 18.00 og kan følges på livestream her.

Lørdag åbner Rødovre Centrum Arena, hvor finske TPS Turku gæster. Det er sjældent, at vi ser finske hold på dansk is, så det bliver naturligvis en rigtige spændende oplevelse. TPS gæster Herning fredag aften, så det bliver til to opgør på deres danske træningslejr.

TPS blev i foregående sæson nummer 4 i grundspillet i den bedste finske række ”Liiga”, så det er absolut et stærkt hold, der kommer forbi Rødovre Centrum Arena.

De har 11 finske mesterskaber i pokalskabet og har skabt mange store ishockeyspillere gennem tiden. Blandt andet Miikka Kiprusoff og Koivu-brødrene Mikko og Saku, der i dag ejer en del af klubben. Rødovres Marko Virtala, Miro Keskitalo og cheftræner Riku-Petteri Lehtonen har alle tidligere spillet for TPS.

Kampen mod TPS starter kl. 16.00 og der vil være gratis adgang.

Har du bestilt sæsonkort til den kommende sæson, så kan det afhentes i indgangen – husk en kvittering. Det kan bestilles sæsonkort i Fanshoppen, der også har fået de første nye varer hjem.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail