3R2B5401

Fredag tager Rødovre motorvejen nordpå for at møde ærkerivalerne fra Rungsted. Det bliver sæsonens sidste grundspilsopgør mod det nordsjællandske mandskab, der lige nu ligger a point med Tyrene på en delt femteplads.

De to første kampe blev vundet af Rungsted, mens Rødovre har taget de to seneste sejre. Det har været en række særdeles målrige opgør, hvor begge hold har lavet masser af mål; 6-5, 3-2, 6-3 og 4-3 har de forskellige sejre lydt på.

Fredagens hjemmehold har- ligesom Mighty Bulls – haft masser af skadesproblemer, men ser ud til at være kommet over de værste. Det er blevet til otte point i de sidste fem kampe. Kun en enkelt kamp har ikke givet minimum ét point med hjem til Nordsjælland, nemlig den seneste mod Frederikshavn. Rødovre har taget ti point i de seneste fem kampe og har kun tabt hjemmekampen til Hvidovre.

Kampstart i Rungsted er kl. 19.45.

Rungsted har op til kampen bedt os dele lidt informationer om kampen, ligesom der bliver lavet bustur af fangruppen Rødovre Bullseye. Læs mere her.

Efter Rungsted-kampen får holdet en enkelt hviledag, men så skal kamptrøjerne trækkes på igen. Esbjerg Energy, som holder fri og ikke spiller i fredagens runde, kommer til Rødovre Skøjte Arena og kampstart her bliver kl. 14.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail