Daniel-rasmussen-ass-traener

Cheftræner Magnus Bogren forlængede kontrakten tidligere på sæsonen og nu er den øvrige del af trænerteamet også på plads for den kommende sæson.

I efteråret tilknyttede Rødovre Mighty Bulls Daniel Thorup Rasmussen som assistenttræner for Magnus Bogren, og det samarbejde fortsætter i den kommende sæson:

– Vi har været rigtig glade for at få Daniel ind som en del af trænerteamet. Han suger til sig og har både kunnet aflaste Magnus, men også taget ansvar og bidraget til udviklingen af holdet. Han er en meget vellidt personlighed, så det har naturligvis været en høj prioritet for os, at han skulle fortsætte det gode arbejde hos RMB, fortæller direktør Bjørn Sørensen.

Det har været Daniels første sæson som en del af trænerstaben for Mighty Bulls efter flere års god erfaring fra både RSIK og U-landsholdene:

– Det har været en lærerig sæson og efter en lidt turbulent start, hvor jeg kom ind på holdet efter sæsonen var i gang sat, føler jeg, at jeg har udviklet mig både som person og som træner. Det er noget helt end at være træner for ungdommen, fortæller han.

Blikket er nu rettet mod den kommende sæson og her bliver fokus at tage afsæt i det allerede opbyggede spillekoncept og videreudviklingen af dette. Her påpeger han, at den enkelte spiller skal kunne udvikle sig og samtidig bidrage til, at holdet skal kunne løfte sig til næste niveau.

De første skridt mod den kommende sæson blev taget for en måned siden, da sommertræningen startede op, men det er ikke kun i styrkerummet og på løbebanen, hvor forberedelserne er i gang:

– Jo, vi er i gang med de overordnede taktiske overvejelser i forhold til vores spilkoncept. Men ishockey er et foranderligt spil, hvor små justeringer hele tiden er noget, man skal forholde sig til. Det er nogle gange de små nuancer, der kan afgøre en kamp, fortæller Daniel, der både har repræsenteret RSIK og RMB som spiller og som træner:

– Lige meget hvilken kasket jeg har haft på, så føler jeg en utrolig stolthed og taknemmelighed ved at repræsentere denne organisation. Så jeg ser frem til den kommende sæson og de fantastiske stunder med RMB og de bedste fans i Danmark, slutter han.

Myhre fortsat i spidsen for den fysiske træningmichaelmyhrefoto

Den fysiske træning – herunder sommertræningen – har Michael Myhre og Performance Center CPH stået for og det samarbejde fortsætter ligeledes:

– Michael – og også Henrik Duer – har gjort et kæmpe arbejde med at styrke truppens fysiske niveau. Vi har virkelig kunnet se, at de har rykket truppen til et højere niveau, og det er også det, som spillerne selv giver udtryk for. Michael har en meget professionel tilgang til træningen og er ikke bare én, der møder op og sætter øvelser i gang. Alt tager udgangspunkt i den enkelte spiller og vi får løbende testet spillerne gennem sæsonen, så vi ved, at alt kører optimalt, fortæller direktør Bjørn Sørensen.

Myhre har været i gang med spillertruppen og sommertræningen siden 30. april og ser frem til den kommende sæson:

– Jeg har virkelig nydt at komme ind i RMB og arbejde med ishockeyspillere. Det er en fed kultur, hvor der virkelig bliver arbejdet igennem, når de er i gang og ikke så meget ”bullshit”.

– Klubmæssigt, så er det jo en fed klub med masser af traditioner, dedikerede hjælpere og fans, men ikke mindst en ny ledelse, som har nogle spændende visioner. At spillere og ledelse synes, at jeg har gjort det godt og valgt at udvide mit engagement for denne sæson, er noget som jeg sætter stor pris på og som også gør mig lidt stolt, fortæller han.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail