Sommertraening2016

På mandag starter spillernes sommertræning op og det bliver med nye ansigter i spidsen for træningen.

Udover klubbens nye cheftræner Magnus Bogren er to nye fysiske trænere blevet tilknyttet med fokus på sommertræningen:

Henrik Duer er én af landets mest kompetente personer på træningsområdet og er uddannet træningsfysiolog (cand.scient) fra Københavns Universitet. Til dagligt arbejder han blandt andet med at uddanne fitnessinstruktører, personlige trænere og kostvejledere hos Fitness Institute og holder også foredrag.

Nogle vil måske kende Henrik fra flere Tv-programmer og forskellige bøger, men han har også stor erfaring med elitesporten. Han har blandt andet været fysisk træner for flere elite- og landshold indenfor roning, cricket, tennis, badminton og basketball.

Michael Myhre fra Performance Center Copenhagen er ligeledes en stor kapacitet indenfor fysisk træning. Han er også uddannet i træningsfysiologi (cand.scient) med speciale i styrketræning og hvordan det kan overføres til funktionelle bevægelser. Herudover har han også været fysisk træner i forskellige elitesportsklubber, blandt andet fodboldklubben B93, og underviser også på Fitness Institute i uddannelsen af fagpersonale til fitnessverdenen samt på DGI løbetræner-uddannelsen.

De to fysiske trænere får specielt en stor rolle i ”off season”-perioden, hvor de skal stå for sommertræningsprogrammet og spillernes fysiske form, så truppen står skarpt til sæsonstarten. De vil også foretage løbende tests af spillernes fysiske niveau samt deres fremgang i forbindelse med træningen.

Løbende vil spillerne – sammen med trænerne – også kunne følge deres fremgang og belastning i en online portal, så træningen optimeres mest muligt for den enkelte samtidig med, at risikoen for skader minimeres.

Henrik og Michael vil sammen med Magnus være til stede ved mandagens opstart, så pre-season og spillerne kan sættes godt i gang. Vi er glade for at kunne byde Henrik og Michael velkommen og glæder os til et godt samarbejde.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail