TommyP

#5 Tommy ‘P’ (tv) ses her med Bent Hansen (th)

 

To trøjenumre har hos Rødovre Mighty Bulls status af at være fredede numre. Vi bringer her historien om de fredede trøjer der bærer nummer 5 og nummer 29.

#5 Tommy Pedersen eller ‘Tommy P’ som han blev kaldt, er den spiller som i flest år har spillet for Rødovre. Sagde man Rødovre tidligere, så sagde man også Tommy P. Han har et kæmpe Rødovre hjerte og har spillet en menneskealder i Rødovre hvor han var kendt som Mr.5. Kun hans søn Kasper Pedersen som også har spillet i Rødovre Mighty Bulls, har fået lov til at spille i #5. Trøjenummeret er siden Tommy stoppede været et fredet nummer.

Trøje #5 hænger i Rødovre Skøjte Arena på “Hall of Fame”-væggen med navnet Pedersen som et minde om denne berømte trøje og spiller.

Den dag i dag, sidder de tidligere Rødovre-profiler altid samlet i Rødovre Skøjte Arena og følger Rødovre Mighty Bulls hjemmekampe. Det er Gert Hansen, Tommy P, Carsten Nielsen og Bent Hansen som alle er gode ambassadører for Rødovre Mighty Bulls og som altid kommer med gode input, råd og vejledning og hjælper til i klubben på den ene eller anden måde. De har alle været trænere og ledere i Rødovre efter deres ishockeykarriere og den dag i dag er Gert Hansen sportschef i Rødovre Mighty Bulls. I øvrigt har tre af dem sønner som også har gået i fadrens fodspor. Bent Hansen og Annelise (som står i kiosken i Rødovre Skøjte Arena og sælger pølser) – deres søn Jannik Hansen som også spillede i Rødovre, spiller i dag som bekendt i Canada. Tommy P’s søn spillede som nævnt i Rødovre Mighty Bulls og Gert Hansens søn Tobias Hansen spiller lige nu for Rødovre Mighty Bulls i trøje #92

 

jannik_staerh#29 Jannik Stæhr var et af Rødovres store ishockeytalenter som i en alder af blot 18 år meget tragisk døde af et hjertestop den 25.februar 1994 efter et hårdt træningspas på isen i Rødovre. Siden den dag har hans rygnummer ikke blevet brugt i Rødovre og er et fredet nummer. Rødovre Mighty Bulls vil vise respekt og mindes om Jannik Stæhr på denne måde ved at frede hans trøjenummer #29.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail