Mads Eller med to mål i sejren fredag aften i Odense // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Rødovre Mighty Bulls tog fredag aften revanche fra seneste kamp mod Odense Bulldogs ved at vinde over dem på deres egen hjemmebane med cifrene 4-5.

Tyrene måtte blot tre dage tidligere gå slukøret fra isen med et overtidsnederlag og var derfor opsatte på at revancere sig.

David Suvanto åbnede ballet for tyrene da han chokstartede kampen med sin scoring efter blot 20 sekunders spil. Midt i første periode fik Odense dog kæmpet sig tilbage og med to scoringer midtvejs, var udgangspunktet en føring kort før periodeudløb. Mads Eller fik dog udlignet med 40 sekunder igen.

Det var samme Mads Eller som bragte tyrene foran igen da næsten halvdelen af anden periode var spillet. Men lige ved midten af perioden fik Odense atter udlignet og da Odenses Jonas Hansen scorede halvandet minut før anden periodes slutning, så var fynboerne atter i teten.

Bagud med 4-3 Mighty Bulls stod nu med ryggen mod muren i starten af tredje periode men Sebatian Bergholt fik efter knapt tre minutters spil udlignet kampens stilling til 3-3. En stilling der holdt til Asperup fik bragt tyrene i spidsen knapt midtvejs i slutperioden. Fynboerne prøvede med at erstate keeperen med en markspiller til det sidste men måtte erkende, at Rødovre Mighty Bulls kunne trække sig tilbage som vindere i holdenes andet opgør i denne uge.

Søndag eftermiddag får vi endnu en søndagsforestilling når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg. Rødovre Mighty Bulls har også en revanche til gode mod Frederikshavn som ligeledes havde vundet seneste indbyrdes opgør med en overtidsafgørelse. Og seneste søndagskamp mod Aalborg udviklede sig ganske interessant gennem kampen.

Så der er al mulig grund til at komme ud og få ventileret julefrokosten ud af kroppen søndag eftermiddag mod frederikshavnerne i en kamp der afvikles på et absolut familievenligt tidspunkt. Fat familien eller naboen og oplev tyrene kæmpe for endnu en revanche.

 

Odense Bulldogs– Rødovre Mighty Bulls 4-5 (2-2, 2-1, 0-2)
00:20 0-1 David Suvanto (Klarskov, Eller)
10-51 1-1 Yannick Vedel (Nielsen)
11:50 2-1 Søren Nielsen.
19:19 2-2 Mads Eller (Klarskov, Pitkänen)
27:37 2-3 Mads Eller (Suvanto, Rørth)
30:25 3-3 Jonas René Hansen (Vedel)
38:20 4-3 Kristian Kragh (Hardarson)
42:42 4-4 Sebastian Thornberg (Andreasen)
48:09 4-5 Matthias Asperup (Suvanto, Klarskov) [PP1]
Udvisninger: ODB 3x2min, RMB 3x2min
Skudstatistik: 32 – 28 (16-5, 10-17, 6-6)
Tilskuere: 952

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail