Søndag mødtes Rødovre Mighty Bulls spillere i Rødovre Skøjte Arena for at få udleveret den kommende sæsons udstyr i form af skøjter og stave. I dag, mandag kl.17.00, har truppen første den istræning, som mange har set frem til. Allerede i næste uge, tirsdag den 07/08 kl. 19.00, spilles der intern træningskamp mellem Rødovre Mighty Bulls og RSIK’s 1. divisionshold på den fælles hjemmebane i Rødovre Skøjte Arena, hvor der er gratis adgang.

Fredag den 10/08 kl.20.00 spilles første træningskamp mod Herlev Eagles og her forventes der pænt med tilskuere. Billetter koster kr. 50,- og kan kun købes i døren. Fornyede sæsonkort giver som altid gratis adgang.

Imens spillerne har haft travlt i vægtlokalerne, har materialemændene haft travlt med malerpenslerne. Igen i år har kælderen under Rødovre Mighty Bulls fået en kærlig hånd, så der er pænt i kælderen, hvor spillerne holder til.

Zorko til Nordamerika

Unge Nikolaj Zorko, der skulle have været en del af Mighty Bulls truppen til den kommende sæson, en har fået mulighed for at prøve sig af i Nordamerika. Dette ønske har Rødovre Mighty Bulls accepteret og Zorko er derfor løsnet fra sin kontrakt.

Førster til Gentofte

Samtidig har Anders Førster, som kom til fra Esbjerg, fået et nyt job, hvor arbejdstiderne gør, at han ikke kan passe træningsmængden i Rødovre. Da jobbet desværre ikke kan hænge sammen med livet som AL-Bank Liga-spiller betyder det, at Førster har valgt at trappe sin ishockeykarriere ned og skifter derfor til Gentofte i 1. division.

Hvem der erstatter Førster og Zorko har Rødovre Mighty Bulls ingen kommentarer til, men både Sportschef Gert Hansen og træner Brad Gratton vil lige se tiden an.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail