Kasper Larsen i aktion for 1. divisionsholdet // Foto: Ian Nielsen

Det er altid en stor fornøjelse at kunne give chancen til unge Rødovre-drenge i førsteholdstruppen og denne gang er ingen undtagelse. Vi er glade for at kunne præsentere endnu et spændende Rødovre-talent til den kommende sæsons trup, nemlig backen Kasper Larsen.

16-årige Kasper Larsen – der fylder 17 kort efter sæsonen er startet – fik i den seneste sæson sin debut på U18-landsholdet og var med til U18 VM, selvom han tilhører årgangen under næsten samtlige spillere på holdet. Det blev også til et U17-DM i den forgangne sæson, hvor han blev kåret til  turneringens bedste back.

Kasper Larsen om skridtet op i Metal Ligaen:

– Det er super fedt at skrive sin første elite-kontrakt. Det bliver en stor oplevelse for mig, og et meget stort skridt i min ishockeykarriere. Men det har også altid være en stor drøm, lige fra da jeg var lille, at trække elitetrøjen over hovedet – og så er det fantastisk, at det er i Rødovre, fortæller han.

– I den kommende sæson forventer jeg udfordringer både spillemæssigt og fysisk. Udover det, forventer jeg også et højt niveau til kampene og til træningerne. Det bliver en udfordring at stå overfor mere erfarne og ældre spillere, så jeg forventer at kunne se en udvikling fysisk og ishockeymæssigt.

Med sine 197 centimeter er Kasper Larsen en spiller med god fysik og han beskriver sig selv således:

– Jeg er helt klart en defensiv spiller, men jeg er også vild med at udfordre i det offensive spil. Selvom jeg er en ung spiller, så forventer jeg at kunne bidrage med et godt overblik og et godt pasningsspil, lyder det.

Sportschef Jørgen Illemann om oprykningen af Kasper Larsen:

– Vi har besluttet at tage Kasper Larsen ind i ligatruppen på den ottende back-plads. Kasper er en stor og stærk back, der i den forgangne sæson har gjort det godt og fået sin debut på U18-landsholdet, hvor han også har gjort det rigtig godt. Derfor har vi valgt at give Kasper en mulighed, og håber dermed også, at det er en spiller, som vi kan udvikle og få gavn af på lang sigt.

– Kasper er stadig meget ung, så selvfølgelig er der meget, der skal slibes til og arbejdes med i den kommende tid. Kasper er tiltænkt en udviklingsrolle og skal formodentlig stadig spille de fleste kampe på RSIK’s 1. divisionshold, men det er selvfølgelig op til Kasper selv at forsøge at tilkæmpe sig al den istid han kan på ligaholdet, og så må vi stille og roligt følge hans udvikling gennem sæsonen, fortæller Illemann.

Kontrakten med Kasper Larsen er gældende for den kommende sæson og han vil spille med nummer 22 på ryggen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail