Anders Schultz vil spille i trøje #8.

Den 20-årige forward Anders Schultz har skrevet en 2-årig aftale med Rødovre Mighty Bulls. Anders kommer retur til Danmark fra Nordamerika, hvor han i indeværende sæson har spillet i USHL og NAHL. I december var han også en del af det danske U20-landshold, der deltog ved VM i Edmonton/Calgary.

– Vi er utroligt glade for, at Anders har valgt Rødovre Mighty Bulls og det bliver rigtigt spændende at følge ham. Anders har et stort potentiale og har allerede et års erfaring med AL-Bank Ligaen fra før han tog til Nordamerika. Desuden ved vi han står for, da vi tidligere har haft ham i egne rækker i Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub på både U20 og på 1. divisionsholdet, fortæller sportschef Gert Hansen.

Anders starter på en uddannelse her i Danmark, og har valgt at vende tilbage til Rødovre, hvor han også spillede en del år som ungdomsspiller.

– Det er rigtig spændende at vende tilbage til Rødovre. Det er en god klub, som man ved, hvad står for. Her er gode udviklingsmuligheder og samtidig kender jeg også en del af spillerne fra landsholdet og sidst jeg spillede her. Derfor var det klart én af mine førsteprioriteter at spille her, fortæller Anders Schultz om valget af sin nye klub.

– Jeg håber på, at jeg kan få en masse spilletid, så jeg kan vise noget og få mere erfaring. Og samtidig vil jeg selvfølgelig kæmpe forholdet, så vi kan få en god sæson. Jeg glæder mig meget til at møde de andre senere i dag og komme i gang, slutter han.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail