Magnus Carlsen efter afgørende scoring i 3-2-sejren over finske TPS Turku // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Den blot 18-årige Magnus Carlsen formåede hvad ingen af de etablerede stjerner fra finske TPS Turku og Rødovre Mighty Bulls kunne i lørdagens træningskamp. Nemlig at score i den afgørende straffeslagskonkurrence da ordinær kamp samt den forlængede spilletid endte med 2-2.

Efter en uendelig strøm af misbrugte straffeslag kom turen til Magnus Carlsen som kort var forbi Rødovre Mighty Bulls i sidste års træningskampe men gik herefter til Herlev.

“Jeg havde set alle de andre brænde og stod faktisk lidt tilbage mellem drengene da Riku spørger om jeg ikke vil skyde,” fortæller Magnus efter kampen. “Selvfølgeligt ville jeg det og så hopper jeg ind og prøver bare at gøre det som jeg har trænet til træning og så gik den heldigvis ind, ” storsmiler han. “Det var dejligt !”

“Jeg synes at vi spiller 65 rigtigt gode minutter og vi spiller og kæmper som et hold og hjælper hinanden og formår også at spille dem ud i to perioder,” fortsætter unge Carlsen. “Men det er jo et rigtigt godt hold fra Finland og de får jo de mål som de presser sig til og i seks mod fem var de rigtigt gode til at spille den rundt. Men jeg synes overordnet at vi spiller rigtigt godt og kan vi holde det niveau gennem hele sæsonen, så tror jeg også at vi kan blive rigtigt farlige,” lyder det optimistisk fra ham.

“Det føles fantastisk at være tilbage i Rødovre,” fortæller han efter sin tur i Herlev sidste sæson. “Det er her mit hjerte er og det er her at jeg har stået som en lille dreng og kigget på dem der spillede på ‘eliten’ og drømt om at spille her så det bliver fuldstændigt fantastisk at komme igang med Metalligaen og stå foran de mest fantastiske fans fra Danmark,” siger han.

“Jeg håber naturligvis på at jeg kan spille mig til en fast plads på holdet og bidrage til at vi kommer langt. VI skal i hvert fald forbi den kvartfinale-forbandelse som Rødovre har haft i mange år,” mener han. “Vi har nogle gode udlændinge og nogle gode danskere der kæmper røven ud af bukserne og en rigtigt god målmand og nigle gode unge også. Jeg vil bare være den jeg er…. Være en kriger og kæmpe røven ud af bukserne og forhåbentligt lave nogle points i min kæde, kæmpe og ud at vinde nogle pucke og være hård,” smiler unge Carlsen mens han tilslutter sig resten af truppen som højrøstet fejrer sejren i omklædningsrummet.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail