davidsuvantomodrungsted

David Suvanto ser frem mod kampen i Herning fredag // Foto: Steen M.

Fredag aften inviterer Herning Blue Fox til åbningsfest i deres nyrenoverede Kvik Hockey Arena og Rødovre Mighty Bulls får æren af at være første modstander.

Det har været et par hårde kampe for Tyrene på det sidste, hvor resultaterne har været stolpe ud. Det betyder dog ikke, at David Suvanto vil lade stå til – arbejdshandskerne skal på:

– Det har været en hård tid på det seneste, men vi lægger os ikke ned og dør. Vi vil vende det her mere end nogen andre, så vi skal bare blive ved med at kæmpe. Vi kommer også til at lave lidt ændringer i vores gameplan, som forhåbentlig kan give os ny energi i den sidste kamp inden landsholdspausen, lyder det fra Suvanto.

Selvom det ikke har gået Rødovres vej, så er troen på at vende det intakt:

– Humøret er okay. Vi er alle sammen opmærksomme på resultaterne på det sidste, men vi kommer altid til træning med et smil og forsøger at forbedre os på de parametre, der kan hjælpe os med at vinde den næste kamp.

Nu gælder det så Herning Blue Fox, som Mighty Bulls slog i sæsonens første opgør. Med åbningen af den nye hal og en forestående weekend er der lagt op mange tilskuere på lægternerne, og det er selvfølgelig altid en ekstra motivation:

– Det er fredag og de har en stor åbningsfest for deres nye skøjtehal. Så jeg håber, at der kommer mange mennesker og vi får en god kamp.

– Sidst vi mødte Herning var det en tæt kamp – de havde pucken dansende på mållinjen ved 2-1, men vi holdte den ude og vandt. Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp igen. Alle hold kan slå alle i den her sæson, så vi skal holde vores aftaler og kæmpe hele kampen, slutter han.

Kampstart i Herning er kl. 19.30.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail