I er alle velkomne til at skrive indlæg her på Rødovre Mighty Bulls Facebook Site. Evt. spam, reklamer og indlæg vi mener der er i strid med klubbens principper blevet slettet og evt. udelukket fra klubbens FB profil.

Rødovre Mighty Bulls Webredaktion modererer på vores Facebook-platforme med udgangspunkt i Facebooks retningslinjer, som er beskrevet på http://www.facebook.com/terms.php for at sikre en god debat for alle.

Vi modererer efter følgende principper:

Redaktionen sletter indlæg, der ikke lever op til vores principper.

Spam og gentagelser af identiske kommentarer vil blive slettet. Vi opfatter det også som spam, hvis du poster en tekst, som vi kan se kopieret gentagne gange fra andre sider eller grupper.

Vil du skrive på vores Facebooksider, skal du skrive med din egen profil med dit rigtige navn. Kommentarer fra falske profiler eller kommentarer fra sider fra andre klubber mv. vil blive slettet, ligesom vi ikke accepterer dobbeltprofiler i henhold til Facebooks retningslinjer.

Kommentarer må ikke være reklame eller fungere som henvisning for at skabe trafik til andre platforme eller andre sider på Facebook. Ligeledes fjernes links til underskriftsindsamlinger m.m. på nettet.

Vi beder folk holde sig til emnet i de debattråde, der er på siden. Kommentarer, der ikke er knyttet til emnet vil blive fjernet.

Vi bestræber os på at give alle klubbens fans adgang til vores Facebook site, især dem som ikke har intention om at overtræde Facebooks retningslinjer eller vores principper for hvad folk skriver. Vi er interesserede i at skabe synlighed om retningslinjerne for fans, som har et oprigtigt ønske om at skrive konstruktive og velmenende indlæg, men efter skøn ikke kender til grænser for spam, god tone mv.

Fans af Rødovre Mighty Bulls skal poste indhold med et oprigtigt ønske om en konstruktiv indlæg. Oplever vi, at en bruger forsøger at poste indhold for at spamme eller for at genere andre på vores site, eller oplever vi gentagne gange, at samme bruger overtræder principperne, forbeholder vi os retten til at blokere brugeren fra vores Facebook-platforme uden varsel. Vi anmelder ikke brud på Facebooks retningslinjer til Facebook, men nøjes med at fratage brugeren skriveadgangen til vores Facebook-platforme – i den proces bliver brugerens indlæg på vores platforme automatisk slettet af Facebook – Vi behandler ikke udelukkelsessager på Facebook-siden af respekt for den udelukkede.

Trusler vil blive anmeldt til de relevante myndigheder.

Vi opfordrer til, at du selv sætter dig ind i Facebooks teknik f.eks. når du poster et indlæg på et Facebook der ikke er dit eget, vil du oftest kunne finde det på fanen ”Opslag af andre”.
Kan du ikke finde dit indlæg eller kommentar, er der en stor chance for, at Facebook automatisk har spammarkeret dit indlæg. Facebooks spammarkering bevirker i visse tilfælde, at du og dine venner kan se din kommentar på væggen, men at ingen andre kan. Vi ophæver spammarkeringen løbende, hvis vi kan se, at der ikke er grundlag for at opretholde spam-markeringen. Oplever du problemet generelt, skal du selv kontakte Facebook, så de kan vejlede dig om, hvordan du undgår, at de spammarkerer dine indlæg (f.eks. pga. at du har smidt det samme link mange steder på Facebook).