3R2B8701

Cheftræner Magnus Bogren forventer en god præstation fredag aften // Foto: Steen M.

Fredag er der ”returopgør” mod Odense Bulldogs og Tyrene har en revanche til gode efter nederlaget i søndags.

Trods en sejr i skudstatistikken og flere powerplay-muligheder, så vandt fynboerne en smal sejr på 2-1. Cheftræner Magnus Bogren var dog heller ikke fornøjet med præstationen:

– Kampen i Odense er jeg slet ikke tilfreds med. Vi har måske pucken og spillet, men er alt for ineffektive. Og så synes jeg også, at Odense arbejder bedre end hvad vi gjorde, fortæller han.

– På fredag vil jeg gerne se, at vi virkelig viser, hvor god ishockey vi kan spille. At vi er klar fra start og går til kampen på en bedre måde end sidst og så arbejder stenhårdt.

Set ud fra spillet i kampene, så burde der have stået flere point på Tyrenes konto. I kampene mod SønderjyskE og Frederikshavn var spillet rigtig godt, men desværre var modstanderholdene kyniske i den sidste del af kampene.

Også i hjemmekampen mod Aalborg havde Rødovre fortjent mere end det ene point, men hvad har holdet egentlig manglet for at kunne tage sejrene?

– Det handler meget om at have fokus i alle 60 minutter og spille klogt i stedet for at gøre det svære, som risikerer at straffe os. Der har vi noget at lære, så vi ikke forærer kampen og pointene væk, fortæller Bogren.

Efter et meget tætpakket opstartsprogram har holdet haft en lille pause efter kampen søndag. Og selvom det selvfølgelig er sjovest at spille kampe, har den lille pause været brugbar:

– Egentlig synes jeg, at programmet er udmærket og har en stabil strøm af kampe. Men eftersom programmet ser ud som det gør, så har det været godt et lille træningsbreak, hvor vi har kunnet fokusere på nogle af de ting, som vi skal gøre bedre, fortæller han og pointerer, at selvom holdet har tabt nogle kampe, så er der også mange ting, som har fungeret godt.

Én af de ting, som virkelig kan fremhæves er målmandsspillet og Bogren sender da også roser til sin målmandsduo, Stefan Ridderwall og William Rørth, for de mange gode præstationer:

– Jeg synes, at de begge to har gjort det rigtig godt. De arbejder rigtig godt sammen, trives og nyder godt af hinandens feedback, og det synes jeg er meget vigtigt, slutter han.

Kampstart på fredag er kl. 19.30 og dørene åbnes en time før.

Mellem første og anden periode får vi besøg af RSIK’s kunstskøjteafdeling, hvor tre af pigerne fra deres konkurrencehold laver en halloween-opvisning. Alma, Nanna og Cecilie træner fem gange om ugen, men har alligevel kunne presse lidt tid ind til at øve deres show til fredag – tag godt imod dem, de glæder sig.

Der er som altid puckkastning mellem anden og tredje periode. Pucke sælges for kun en 10’er og husk, at du støtter RSIK’s ungdomsarbejde, når du køber en puck. Der er flotte præmier fra Eva Solo og DFDS på højkant.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail