3R2B2501

Spillerne løbet på isen kl. 19.00 på fredag // Foto: Steen M.

Efter den fantastiske 6-0-sejr over Odense har de fleste Rødovre-fans kun kunnet glæde sig til fredages opgør. Kun tre point adskiller Mighty Bulls og modstanderen fra det nordjyske, så det er endnu en kamp mod en direkte modstander i kampen om topplaceringerne.

Herning er for længst stukket af i toppen og Aalborg på andenpladsen ligeså. Men de resterende placeringer i både top 4, som giver en ekstra hjemmekamp i slutspillet, og selvfølgelig top 6, der giver direkte adgang til slutspillet, skal fordeles mellem Rødovre, Frederikshavn, Esbjerg, Odense og Rungsted. Sjældent har Metal Ligaen været mere spændende i midterfeltet?

Mighty Bulls spillede tirsdag i SønderjyskE, men måtte tage hjem med et 3-2 nederlag. Det var en kamp som hjemmeholdet dominerede, men Tyrene kom frem til masser af chancer og fik da også testet stængerne på de sønderjyske mål. Desværre blev det til stolpe ud, og turen hjem blev uden point. Rødovre har hentet ni point i de seneste fem kampe.

Frederikshavn var også i kamp tirsdag, hvor de mødte Odense Bulldogs på hjemmebane. Odenseanerne slog stærkt igen efter deres store nederlag i Rødovre og vandt med hele 7-3.

De Hvide Høge er inde i deres dårligste periode siden sæsonstarten med kun fire point i fem kampe. Deres eneste sejr blandt de sidste fem kampe var dog en total afklædning af Gentofte på hele 9-2 på udebane, hvilket understreger den nordjyske kvalitet.

Det ér et rigtig stærkt hold, så Tyrene skal være fuldt fokuserede og klar fra start, men er de det, så er det absolut muligt at slå frederikshavnerne, ligesom i det seneste interne opgør. Her blev det til en 2-1-sejr på udebane.

Kampstar fredag er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

Kampsponsor fredag er:

combibyg

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail