Edgars Treijs kører forbi to Herlev-spillere i det seneste lokalopgør // Foto: Daniel Storch

Rødovre mod Herlev er sædvanligvis intense og spændende opgør og fredagens opgør bliver ingen undtagelse.

Begge hold kæmper for at slippe udenom play-in-spillet, hvor Odense Bulldogs med overvejende sandsynlighed venter, og komme direkte i slutspillets kvartfinaler. Lige nu har Mighty Bulls de bedste kort på hånden med syv point ned til naboerne, der dog har en ekstra kamp og hjemmebanefordelen i to derbyopgør i baghånden.

De to hold har allerede mødt hinanden tre gange tidligere i sæsonen, hvor de seneste to kampe er blevet vundet af Tyrene med 6-4 og 2-1. Sæsonens første opgør endte med en Herlev-sejr på 4-0.

For at få en sejr med hjem skal Rødovre-defensiven især have styr på Herlevs farlige førstekæde med canadiske Brett Thompson og den svenske duo William Quist og Jesper Thörnberg, der sammenlagt har scoret 55 af Herlevs 91 mål i sæsonen. Det er til trods for Herlevs placering i bunden én af ligaens farligste angrebskæder, der kan ændre alle kampe.

Der bliver til fredagens kamp åbnet en indgang til Rødovre-fans i venstre side af skøjtehallen, ligesom der også vil være en bar i udebaneafsnittet. Der kan betales med kontanter og MobilePay i hallen.

Billetter kan købes her eller i døren. https://herleveagles.www2.dk/

Vi håber på at se mange Rødovre-fans til kampen, så drengene kan få god opbakning på isen.

Kampstart i Herlev er kl. 20.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail