Mads Eller i aktion mod Ftrederikshavn - Foto: Steen M - www.innocent.dk

Knap er gårsdagens kamp mod SønderjyskE overstået, før de unge tyre allerede skal i aktion igen. Denne gang er det Frederikshavn der tager den lange vej til Arenaen.

Mighty Bulls fik søndag en velfortjent overtidssejr i SønderjyskE, der med garanti har været et godt selvtillidsboost til truppen efter nederlaget mod Odense fredag aften.

De seneste fem kampe har givet tirsdagens gæster 4 sejre og 11 point. Det er gået udover Esbjerg, Herning, Aalborg og Gentofte, mens nederlagene har været til SønderjyskE og senest Odense. Whitehawks indtager fjerdepladsen i Metal Ligaen, mens Rødovre ligger på en delt femteplads.

I sæsonens to første opgør mellem Rødovre og Frederikshavn er det blevet til et overtidsnederlag på 2-3 i Arenaen, og et spinkelt 1-0 nederlag i Scanel Hockey Arena. Så tirsdag aften er en oplagt mulighed for Mighty Bulls, at hente sæsonens første sejr over Frederikshavn, hvor spillere som Mark Hurtubise og Nick Olesen, er to profiler der skal holdes vågent øje med hos Mighty Bulls

Kampstart er tirsdag aften kl. 19.00 og dørene til Rødovre Skøjte Arena åbnes kl. 18.00. Vi vil før kampen hylde vores rutinerede center, Rasmus Astrup, som rundede de 500 kampe i Mighty Bulls trøjen i søndagens kamp.

Der vil også være underholdning mellem 1. og 2. periode, hvor RSIK kunstskøjteafdelings Caroline Sauer Eilsø kommer på isen og vil vise sit frie program i solodans. Caroline er netop nykåret Sjællandsmester og Dansk Mester i junior solodans. Disciplinen solodans er uden spring, her fokuseres på teknisk kunnen, ben- og skærarbejde på isen, performance, koreografi, udtryk til musikken. En teknisk meget svær disciplin.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail