williamrorthmodfrederikshavn

Målmand William Rørth har flere gange været i kamp for Rødovre Mighty Bulls og tager nu skridtet op som fast backup for Stefan Ridderwall til den kommende sæson.

Unge Rørth, der også er med omkring ungdomslandsholdene, har trods sine kun 18 år allerede været med i truppen af flere omgange, og ser det da også som værdifuld erfaring:

– Jeg har fået flere kampe på det højeste niveau de sidste to år, hvilket har været utrolig godt for min udvikling, og jeg glæder mig meget til at være en fast del af truppen fra starten, fortæller han og roser den støtte, som han har fået fra tribunerne:

– Rødovre har nogle af Metal Ligaens bedste fans – det glæder jeg mig til at opleve igen i sammen med holdet, ligesom jeg fik oplevet det i sidste sæson.

Målsætningen til den kommende sæson er klare og Rørth går ydmygt til opgaven:

– Jeg ser frem til fortsat at udvikle mig sammen med holdet i Rødovre Mighty Bulls. Jeg er stadig en ung spiller, så det handler meget om min udvikling og samtidig lære alt, hvad jeg overhovedet kan fra alle spillerne og trænerne omkring holdet.

Samtidig ser han også frem til samarbejdet – og konkurrencen – med en rutineret målmandskollega som Stefan Ridderwall, der som bekendt forsætter på sin 2-årige aftale fra sidste sæson:

– Stefan er en dygtig og rutineret målmand, hvilket er godt for at kunne fastholde min udvikling. At få muligheden for at kunne lære, spille og træne med en målmand på Stefans niveau er utrolig vigtigt, da det er med til at presse mig til at blive en bedre målmand og på sigt give mig chancen for at blive en klassekeeper i fremtiden, slutter han.

Kontrakten med William Rørth er gældende for den kommende sæson.

Med målmandsduoen Ridderwall og Rørth på plads, så siger Mighty Bulls også farvel til truppens to øvrige målmænd Jon Lee-Olsen og Gasper Kroselj. Der skal lyde en stor tak til begge for deres indsatser i Rødovre-trøjen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail