patrickfluggemodsonderjyske kasperjensenmedpuckenmodherlev

Den kommende sæsons hold er så småt ved at falde på plads og i dag kan vi med stor glæde annoncere to kontrakter mere. De to backs Patrick Flügge og Kasper Jensen forsætter i Rødovre Mighty Bulls i henholdsvis én og to sæsoner mere.

For Patrick Flügge var det en sæson med både op- og nedture, men han ser frem til at tage det bedste med og bygge videre i den kommende sæson:

– Min sæson var egentlig fin, indtil jeg blev ramt af hjernerystelsen. Den ødelagde lidt resten af sæsonen og det var svært for mig at komme tilbage på det niveau, jeg var på inden. Men der er sket mange gode ting og set overordnet har vores grundspil givet en rigtig god sæson. Så det skal vi bare tage med os videre og forhåbentlig gå lidt længere i slutspillet til den kommende sæson, fortæller Flügge, der sammen resten af holdet er gået i gang med forberedelserne til næste sæson.

Kalenderen viser nemlig maj og det betyder, at der står sommertræning på skemaet:

– Vi startede i mandags og har kørt tests i denne uge, så det er hårdt. Det er fuldt på fra start og Myhre kører os hårdt – næsten midtover, smiler han.

Erfarne Kasper Jensen fortsætter i Rødovre på en 2-årig aftale og er glad for at have fremtiden på plads:

– Det er dejligt, at have det på plads, for man kan slappe mere af udenfor isen, når man kender sin fremtid. Det er her, jeg helst vil være, så jeg er glad for, at det er faldet på plads, fortæller han.

Kontinuiteten for selve holdet ser Kasper Jensen også positivt på:

– Vi forsætter med samme trænere og mange spillere, og det giver også noget på længere sigt i stedet for, at man skifter og skifter, som man gør nogle steder. Man har en plan at arbejde ud fra, så det er positivt og jeg glæder mig til at se, hvordan opbygningen af Rødovre fortsætter.

– Det er hårdt at komme i gang igen, specielt den første tid – men det er godt. Det er super fedt, at se drengene igen og se hvordan holdet bliver bygget op, så det er godt at være i gang igen, slutter han.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail